Інформаційна система для організації плану самостійного навчання - Шапошнікова, Олена Павлівна (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2021)
Мета дослідження полягає у створенні інформаційної системи для організації плану самостійного навчання. Особливістю роботи є розробка MVP ІС організації плану самостійного навчання. Визначено актуальність розробки та її цільову аудиторію, сформульовано концептуальний підхід до організації плану самостійного навчання. Приділено увагу аналізу технологій побудови таких систем та проаналізовано теоретичні основи для реалізації адаптивних навчальних систем, які пропонується взяти у якості основи для розроблення інформаційної системи організації плану самостійного навчання. Розроблено функціональні вимоги до MVP інформаційної системи організації плану самостійного навчання. Розроблено логічну модель системи, а також статичну модель. Побудовано архітектуру інформаційної системи. Приділено увагу перспективам розвитку цієї системи. Область використання отриманих результатів – заклади освіти, навчальній центри, ІТ-працівники, приватні особи, для яких стиль життя - навчання.
Keywords: комп’ютерні науки; інформаційні системи; хьютагогіка; адаптивне навчання; самостійне навчання; LMS; UML