Дослідження зміни якості та електропровідності антифризів при експлуатації автомобілів - Бібко, Павло Романович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2021)
В дипломній роботі розроблені питання перевірки якості охолоджувальних рідин та електро-провідність. Однією з проблем, на сьогоднішній день, є відсутність методики, яка б дозволила в короткий термін проводити дослідження електропровідності охолоджувальної рідини, що використовується в системі охолодження автомобіля. Вирішити задачу можна розробивши методику експрес-оцінки електропровідності охолоджувальної рідини. Дослідження електропро-відності проводилось за допомогою цифрового комбінованого приладу. Проведено аналіз охолоджувальних рідин, методів перевірки електропровідності, аналіз ДСТ і ТУ на ці рідини.
Keywords: ОХОЛОДЖУВАЛЬНА РІДИНА; АНТИФРИЗ; МЕТОДИ ОЦІНКИ ЯКОСТІ; СИСТЕМА ОХОЛОДЖЕННЯ ДВИГУНА; ЕЛЕКТРОПРОВІДНІСТЬ