Застосування комп’ютерного програмного забезпечення для побудови картографічних матеріалів - Амелін, Денис Андрійович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2024)
Використання геодезичних вимірних систем для здійснення геодезичного знімання для визначення кожної поворотної точки земель сільськогосподарського підприємства Визначення програмних засобів з обробки результатів геодезичних вимірювань та побудова цифрового картографічного матеріалу для подальшого застосування в проектуванні та створенні відповідних креслень у цифровому вигляді. Програмні засоби для створенні цифрових планів. Методи дослідження – геодезичні вимірні системи, програмні засоби , ГІС-технологій комп’ютерна обробка отриманих геодезичним зніманням Застосування сучасних геодезичних вимірних систем і геодезичного програмного забезпечення дає у сучасному геодезичному виробництві нові горизонти і нові можливості.
Keywords: геоінформаційні системи; геодезичні вимірні системи; програмні засоби обробки інформації