ДОСЛІДЖЕННЯ ВПЛИВУ ПАРАМЕТРІВ ТРАНСПОРТНИХ ПОТОКІВ НА РІШУЧІСТЬ ВОДІЇВ У ПРИЙНЯТТІ РІШЕНЬ - Мустафаєв, Г. К.; Запорожцева, О. В.; Гецович, Є. М.; Мустафаев, Г. К.; Запорожцева, Е. В.; Гецович, Е. М.; Mustafayev, H.; Zaporozhtseva, E.; Getsovich, Е. (Харьковский национальный автомобильно-дорожный университет, 2017)
Запропоновано методику моделювання індивідуальної поведінки водія за допомогою «коефіцієнта рішучості». Визначено основні етапи виконання дослідження для накопичення експериментальних даних, необхідних для визначення коефіцієнта рішучості. Також запропоновано коефіцієнт рішучості розбити на групи залежно від небезпечності маневру.
ИССЛЕДОВАНИЕ ВЛИЯНИЯ ПАРАМЕТРОВ ТРАНСПОРТНЫХ ПОТОКОВ НА РЕШИТЕЛЬНОСТЬ ВОДИТЕЛЕЙ В ПРИНЯТИИ РЕШЕНИЙ
RESEARCH OF THE INFLUENCE OF TRANSPORT FLOWS PARAMETERS ON THE DRIVER’S DETERMINATION IN DECISION-MAKING
Keywords: моделювання; транспортний потік; коефіцієнт рішучості водія; моделирование; транспортный поток; коэффициент решительности водителя; modeling; traffic flow; the coefficient of determination of the driver; individual behavior; maneuver; method; 656.021.2