Web-сервіс для аналізу роботи сайтів - Нестеренко, Сергій Олегович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2021)
В дипломній роботі був розроблений автоматизований сервіс, який проводить аналіз та збір інформації з різних веб-сайтів. При цьому перевіряє інформацію на відповідні критерії та валідує її.
Keywords: WEB; PHP; інформаційний портал; СУБД MYSQL; HTTP запити; регулярні вирази; сервіс збору інформації