Моделювання основних енергетичних процесів в тяговому електроприводі автомобіля - Гриценко, Владислав Віталійович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2023)
Об'єкт дослідження - енергетичні процеси в тяговому електроприводі. Мета роботи - підвищення експлуатаційної ефективності електромобілів і гібридних автомобілів. Метод дослідження - схематичне моделювання основних енергетичних процесів в тяговому електроприводі електромобілів і автомобілів з гібридною силовою установкою. В дипломній роботі при реалізації завдання моделювання основних процесів електромобілів і гібридних автомобілів були представлені методологічні інструменти проектування відповідних транспортних засобів: рівняння циклічного руху автомобілів; моделювання енергоємних накопичувачів гібридної енергоустановки; проведено дослідження та моделювання бортових електросилових накопичувачів.
Keywords: електропривід; гібридний автомобіль; тягова акумуляторна батарея; енергетичні процеси; електромобіль