Підвищення ефективності доставки молочної продукції «Агромол» в Індустріальному районі м. Харків» - Кизим, Олександр Васильович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2024)
На основі аналізу допоміжних джерел, а саме літературних та даних мережі Інтернет розглянуто підходи та методи організації доставки швидкопсувних товарів. Проведено аналіз методів формування маршрутів доставки. зокрема доставки молочної продукції. Від застосування методики очікується отримання раціональних маршрутів руху доставки вантажів у торгівельну мережу.
Keywords: логістична система; вантаж; доставка; собівартість; маршрут; маршрутизація; розвізні машрути