Вплив стабiлiзуючих домiшок на деформацiйнi показники щебенево-мастикового асфальтобетону - Псюрник, В. О.; Маляр, В. В.; Псюрник, В. А.; Маляр, В. В.; Psiurnyk, V. O.; Maliar, V. V. (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2019)
Проведені дослідження впливу стабілізуючих домішок на значення модулів пружності за умови різних температур, швидкостей деформування та зсувостійкості щебенево-мастикових асфальтобетонів. Отримані результати порівняні з асфальтобетонами на звичайних та бітумополімерних в’яжучих. Вивчено вплив різновиду стабілізуючих домішок на зміну показника міцності на згин від температури випробування.
Влияние стабилизирующих добавок на деформационные показатели щебеночно-мастичного асфальтобетона
The effect of stabilizing additives on deformation performance of stone matrix asphalt
Keywords: щебенево-мастиковий асфальтобетон; стабілізуючі домішки; деформаційні показники; реологічні властивості; зсувостійкість; тріщиностійкість; щебеночно-мастичный асфальтобетон; стабилизирующие добавки; деформационные показатели; реологические свойства; сдвигоустойчивость; трещиностойкость; stone matrix asphalt; stabilizing additives; deformation indicators; rheological properties; shear stability; crack resistance; 625.7; 10.30977/BUL.2219-5548.2019.86.1.192