Підвищення ефективності функціонування системи постачання плодово-овочевої продукції в сегменті HoReCa м. Полтава - Бугар, Вікторія Вячеславівна (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2022)
У роботі розглядаються питання підвищення ефективності функціонування логістичної системи постачання споживчих товарів у сегменті HoReCa м. Полтава за рахунок раціоналізації показників схеми доставки товарів у мережу ресторанного господарства. Як критерій для оцінювання ефективності процесу постачання вантажів в мережу HoReCa запропоновано використовувати собівартість перевезень вантажів.
Keywords: собівартість; система постачання; маршрути доставки; вантажність; готельно-ресторанна мережа; HoReCa