ОСОБЛИВОСТІ РОЗПОДІЛУ ПОТОКІВ ПОТУЖНОСТІ У БЕЗСТУПІНЧАСТИХ ГІДРООБ’ЄМНО-МЕХАНІЧНИХ ТРАНСМІСІЯХ - Самородов, В. Б.; Бондаренко, А. І.; Бондаренко, А. И.; Samorodov, V.; Bondarenko, A. (Харьковский национальный автомобильно-дорожный университет, 2013)
Проаналізовано особливості розподілу потоків потужності в замкнутих контурах гідрооб’ємно-механічних трансмісій з диференціалом на вході та диференціалом на виході, наведено методи, що дозволяють визначати напрямки потоків потужності в замкнутих кон-турах.
ОСОБЕННОСТИ РАСПРЕДЕЛЕНИЯ ПОТОКОВ МОЩНОСТИ В БЕССТУПЕНЧАТЫХ ГИДРООБЪЕМНО-МЕХАНИЧЕСКИХ ТРАНСМИССИЯХ
FEATURES OF POWER STREAMS DISTRIBUTION IN HYDROSTATIC-MECHANICAL TRANSMISSIONS
Keywords: гідрооб’ємно-механічна трансмісія; гідрооб’ємна передача; циркуляція потужності; тракторобудування; гидрообъемно-механическая трансмиссия; гидрообъемная передача; циркуляция мощности; тракторостроение; hydrostatic-mechanical transmission; hydrostatic transmission; power circulation; tractor-building; 621.83.062.1