Дослідження інформаційно-вимірювальних технологій в умовах швидких змінювань параметрів сигналів - Дьомінов, Давид Ігорович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2024)
У кваліфікаційній роботі бакалавра проведені дослідження методів визначення параметрів стрибків амплітуди випадкових процесів в умовах шумів, а також ймовірності їх виявлення. Запропонована методика оцінювання похибок вимірювання стрибків амплітуди сигналів.
Keywords: інформаційно-вимірювальні технології; математичне моделювання; рівняння Стратоновича; стрибки параметрів сигналів