ФОРМУВАННЯ ПРОФЕСІЙНОЇ КОМПЕТЕНТНОСТІ У СТУДЕНТІВ ТЕХНІЧНИХ ВНЗ У ПРОЦЕСІ НАВЧАННЯ ХІМІЇ - Даценко, В. В.; Datsenko, V. (Харьковский национальный автомобильно-дорожный университет, 2017)
Розглянуто основні положення організації навчання хімії у ХНАДУ для формування у студентів професійної компетентності. Показано, що знання та вміння, що набули студенти у процесі загальнонавчальної підготовки з хімії, є професійно значущі, оскільки вони є основою для розвитку та становлення професійної компетентності майбутнього фахівця.
ФОРМИРОВАНИЕ ПРОФЕССИОНАЛЬНОЙ КОМПЕТЕНТНОСТИ У СТУДЕНТОВ ТЕХНИЧЕСКИХ ВУЗОВ ПРИ ОБУЧЕНИИ ХИМИИ
BUILDING PROFESSIONAL COMPETENCES OF STUDENTS WHILE LEARNING CHEMISTRY AT TECHNICAL UNIVERSITY
Keywords: професійна компетентність; конкурентоспроможність; фундаментальні знання; хімічна підготовка; майбутній фахівець; профессиональная компетентность; конкурентоспособность; фундаментальные знания; химическая подготовка; будущий специалист; professional competence; competitiveness; substantive knowledge; chemical training; future specialist; 54:37