Розробка мобільного додатку для вивчення української мови - Калюжна, Ніка Євгеніївна (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2021)
Метою роботи є створення мобільного додатку, розрахований на дітей початкової школи та дошкільного віку, направлене на покращення знань в українській мові. Об'єктом дослідження є мобільний додаток для дітей шкільного та дошкільного віку. Предметом дослідження є безпосередньо розробка мобільного додатку. Метою роботи є створення мобільного додатку на базі Unity. Для досягнення поставленої мети були визначені і виконані такі завдання як: проведення аналізу предметної області, освоєння інструментальних засобів, створення концептуальної моделі, здійснена отрисовка елементів, здійснення програмної реалізації ігрового процесу.
Keywords: інформаційні технології; розробка додатку; навчальні програми; українська мова; ігровий проект; комп’ютерна графіка; Unity; мова программування С#; Adobe illustrator