Підвищення ефективності системи доставки товарів у мережу мультимаркетів Аврора у місті Павлоград - Завірюха, Карина Олександрівна (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2025)
В роботі розглянуто вплив формату мережі на систему доставки товарів. Проаналізовано останні тенденцій організації процесу доставки товарів та методи, що застосовуються для формування раціональної системи доставки товарів. В кваліфікаційній роботі запропоновано методику формування маршрутів з доставки товарів у торгову мережу. Проведено дослідження параметрів системи доставки мультимаркету Аврора. Проведена оцінка ефективності маршрутів доставки товарів у мережу Аврора.
Keywords: витрати; доставка; маршрут; оптимізація; параметр; рухомий склад; система доставки; формат мережі