Землевпорядні роботи при розробці технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки - Ковтюх, Павло Іванович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2023)
У дипломному проекті проаналізовано існуючу нормативно-правову базу розроблення технічної документація із землеустрою. Встановлені основні етапи розробки технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки на місцевості, а саме: підготовчі роботи, топографо-геодезичні роботи та камеральні роботи, складання технічної документації та формування електронного документа у форматі XML. Визначено процедуру реєстрації земельної ділянки в базі даних Державного земельного кадастру з метою присвоєння їй кадастрового номеру.
Keywords: технічна документація із землеустрою; земельна ділянка; геодезичні роботи; кадастровий план; електронний документ