Логістичне забезпечення ефективного розподілу напівфабрикатів у Салтівському районі м. Харкова - Беспалий, Станіслав Ігорович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2025)
Розглянуто особливості організації системи доставки напівфабрикатів у торгові точки міста Харкова. Проаналізовано логістичне забезпечення діяльності торговельних підприємств та особливості методів формування раціональної системи розподілу продукції. В кваліфікаційній роботі представлено методику удосконалення системи розподілу напівфабрикатів в умовах міста. Проведено формування раціональних маршрутів достаувки напівфабрикатів.
Keywords: вантажність; витрати; доставка; маршрут; маршрутизація; напівфабрикати; найкоротші відстані; система доставки