Дослідження впливу режимів руху на витрати палива гібридного автомобіля - Петров, Микола Сергійович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2021)
Розглянуто існуючі гібридні схеми, виділені основні компоненти і принцип роботи. Був проведений аналіз, в ході якого запропонована послідовно-паралельна гібридна схема.
Keywords: ГІБРИДНИЙ АВТОМОБІЛЬ; СИЛОВА УСТАНОВКА; ГСУ; РЕЖИМИ РУХУ; ВИТРАТА ПАЛИВА; ПАЛИВНА ЕКОНОМІЧНІСТЬ; ТЯГОВА АКУМУЛЯТОРНА БАТАРЕЯ