Дослідження впливу структури злитків феротитану, отриманих методом ЕШВ, на їхню здатність подрібнюватися - Котов, М. М.; Котов, Н. Н.; Kotov, Mykola (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2020)
Досліджено структуру та здатність до подрібнення злитків феротитану різного способу виробництва. Встановлено, що частковий розпад первинних зерен TiFe2 з утворенням TiFe. у структурі зливків феротитану ЕШВ при концентрації Тi 38-48 % покращує здатність до подрібнення.
Исследование влияния структуры слитков ферротитана, полученного методом ЭШВ, на его дробимость
Investigation of the influence structure of ferrotitanium bars obtained by the ESS (electroslag smelting) method on their crushing
Keywords: феротитан; електрошлакова виплавка; структура; подрібнюваність; ферротитан; электрошлаковая выплавка; дробимость; ferrotitanium; electroslag smelting; structure; crushing ability; 621.791.75.04