Підвищення ефективності автомобільних перевезень одягу у сполученні Україна – Польща через контейнерний термінал «Мостиська» - Любчич, Данило Олександрович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2023)
У роботі на підставі обраного і обґрунтованого критерію ефективності – часу перевезення вантажів, побудовано економіко-математичну модель процесу перевезення одягу у напряму Україна – Польща через контейнерний термінал «Мостиська», яка враховує використання технології часових інтервалів. Впровадження на практиці запропонованих у роботі рішень надасть можливість підвищити ефективність автомобільних перевезень одягу у напряму Україна – Польща через контейнерний термінал «Мостиська» з можливим отриманням річного технологічного ефекту, який буде складати від 12 до 15 годин на одну їздку (36,3 %). Рекомендації по впровадженню: результати дослідження можуть бути використані підприємствами, що займаються автомобільними перевезеннями у міжнародному сполученні. Область застосування: автомобільний транспорт.
Keywords: експеримент; обсяг перевезення; міжнародні перевезення; часові інтервали; час перевезення