Двигун бензогенератора потужністю 20 кВт на базі двигуна 2Ч 7,6/7,1. Частина 1. Підвищення потужності двигуна бензогенератора за рахунок наддуву - Токмаков, Михайло Олександрович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2024)
У кваліфікаційній роботі бакалавра спроектовано бензиновий двигун потужністю 20 кВт для бензогенератора. Проведено тепловий розрахунок, динамічний розрахунок, розрахунок на міцність основних деталей двигуна. В спеціальній частині проаналізовано підвищення потужності двигуна бензогенератора за рахунок надуву. Проведено економічне обґрунтування модернізації двигуна. Розглянуто питання безпеки функціонування підприємства під час виробництва двигунів.
Keywords: поршневий компресор; наддув; бензогенератор; потужність; ДВЗ