Розробка технології виробництва асфальтобетонних сумішей на якісному кубовидному щебеню в м. Дніпро - Баглай, Дмитро Олександрович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2021)
В дипломній роботі розглянуто питання технології виробництва кубовидного щебеню на асфальтобетонному заводі. Виконано розрахунки складів кам’яних матеріалів і мінерального порошку, ємкостей для зберігання бітуму.
Keywords: щебінь; кубовидний щебінь; щільність упаковки; асфальтобетонна суміш; асфальтобетон