ІДЕНТИФІКАЦІЯ НЕСПРАВНОСТЕЙ ЕЛЕКТРОПРИВОДА АВТОМОБІЛЯ З ВЕНТИЛЬНИМ ДВИГУНОМ - Бороденко, Ю. М.; Бороденко, Ю. Н.; Borodenko, Y. (Харьковский национальный автомобильно-дорожный университет, 2016)
Розглянуто імітаційну модель системи електропривода з вентильним двигуном як об’єкта діагностики у програмі Matlab/Simulink. Проаналізовано спектральний склад функції струму споживання на різних режимах електродвигуна при імітації пошкоджень системи в частині перетворювача підвищеної напруги.
ИДЕНТИФИКАЦИЯ НЕИСПРАВНОСТЕЙ ЭЛЕКТРОПРИВОДА АВТОМОБИЛЯ С ВЕНТИЛЬНЫМ ДВИГАТЕЛЕМ
IDENTIFICATION OF BRUSHLESS MOTOR VEHICLE ELECTRIC DRIVE FANLTS
Keywords: автомобіль; електропривід; вентильний електродвигун; високовольтна акумуляторна батарея; діагностичний параметр; імітаційна модель; спектрограма; автомобиль; электропривод; вентильный электродвигатель; высоковольтная аккумуляторная батарея; диагностический параметр; имитационная модель; спектрограмма; vehicle; electrical drive; brushless electrical motor; high-voltage accumulation battery; diagnostic parameter; virtual model; spectrogram; 681.518.54