Інформаційно-комунікаційна технологія інтелектуального керування наземни-ми безпілотними багатоцільовими транспортними засобами - Ніконов, О. Я.; Nikonov, Oleh (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2021)
Запропоновано, обґрунтовано та реалізовано концепцію інтелектуального керування наземни-ми безпілотними багатоцільовими транспортними засобами на основі штучних гібридних ней-рофазірегуляторів з використанням сервісів хмарних обчислень і технології глибокого навчання. Отримала подальший розвиток концепція побудови єдиного інформаційного простору на основі об'єднання синергетичного підходу та методів штучного інтелекту.
Information and communication technologies for intelligent control of ground unmanned mul-tipurpose vehicles
Keywords: інформаційно-комунікаційна технологія; штучний інтелект; хмарні обчислення; глибоке навчання; безпілотні багатоцільові транспортні засоби; information and communication technology; artificial intelligence; cloud computing; deep learning; unmanned multipurpose vehicles; 004.8:629.36; 10.30977/BUL.2219-5548.2021.94.0.149