Облік та аудит операцій з основними засобами підприємства - Майфет, Михайло Андрійович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2024)
Визначена економічна сутність основних засобів підприємства у сучасній економічній літературі; досліджено організаційну характеристику ПрАТ «Броварське ШБУ № 50» та проведено аналіз основних засобів; для покращення організації обліку передачі транспортного засобу на потреби ЗСУ в залежності від вилучення або добровільної передачі розроблено відповідний алгоритм, в якому наведена послідовність дій та перелік необхідних документів необхідних для здійснення цієї операції.
Keywords: облік; аудит; аналіз; основні засоби; знос; амортизація; оцінка