Модель вибору програмних засобів побудови сенсорних мереж для дорожньо-будівельної техніки - Бурда, Володимир Сергійович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2024)
В першому розділі розглянутоаналіз програмних засобів побудови сенсорних мереж для дорожньо-будівельної техніки. В другому розділі розробленоінформаційну технологію вибору програмних засобів побудови сенсорних мереж для дорожньо-будівельної техніки. В третьому розділі розробленомодель вибору програмних засобів побудови сенсорних мереж для дорожньо-будівельної техніки. В четвертому розділі реалізовано прикладметоду багатокритеріального вибору для побудови сенсорних мереж у дорожньо-будівельній техніці.
Keywords: сенсорні мережі для дорожньо-будівельної техніки; архітектура бездротових сенсорних мереж; оцифрована система сенсорів; методи експертних оцінок; методи ранжування критеріїв вибору; комп’ютерні технології у виборі програмних засобів