Спосiб випробування на знос робочих органiв землерийно-транспортних машин - Венцель, Євген Сергiйович; Щукiн, Олександр Вiкторович; Онопрiєнко, Сергiй Володимирович (My University, 2013)
Спосіб випробовування на знос робочих органів землерийно-транспортних машин (переважно ріжучих елементів), за яким фрагмент ріжучого елемента (випробувальний зразок) обертається з заданою постійною швидкістю і взаємодіє з абразивним середовищем, який відрізняється тим, що випробувальний зразок (реальний ріжучий елемент), встановлений у завантажувальному бункері та зафіксований за допомогою спеціального пристрою - вилки, зношується абразивними частинками заданого розміру та випробовує дію середовища, максимально наближеного до реальних умов експлуатації землерийно-транспортних машин.
Keywords: землерийно-транспортнi машини