Інженерія складних програмних систем. Сайт з прокату квадроціклів - Андросов, Тарас Сергійович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2021)
При вирішенні поставленого завдання було проведено дослідження мов та середовищ програмування для розробки веб-сайту. Розроблено інтерфейс та логіку інтерактивного веб-сайту. Практична цінність полягає в тому, що число потенційних користувачів в найближчі роки буде тільки збільшуватися і розроблений веб-сайт представляє ідеальну платформу для вирішення вигідного та активного відпочинку для всієї родини, друзів та колег. Результати роботи можуть бути використані у будь-якому комерційному або інформаційному напрямку для подальшого розширення та розвитку бізнесу з прокату квадроциклів.
Keywords: WEB РОЗРОБКА; КВАДРОЦІКЛ; ОРЕНДА