ВПРОВАДЖЕННЯ СУЧАСНИХ ТЕХНОЛОГІЙ КОМП’ЮТЕРНОГО ПРОЕКТУВАННЯ В НАВЧАЛЬНИЙ ПРОЦЕС ХНАДУ - Черніков, О. В.; Черников, А. В.; Chernikov, A. (Харьковский национальный автомобильно-дорожный университет, 2016)
Розглядаються питання підвищення якості інженерної освіти з використанням комп’ютерного проектування, зокрема при розробці та розрахунках найпоширеніших вузлів та деталей машинобудування, дизайну їх форми, під час розв’язання задач архітектурного проектування та дорожнього будівництва.
ВНЕДРЕНИЕ СОВРЕМЕННЫХ ТЕХНОЛОГИЙ КОМПЬЮТЕРНОГО ПРОЕКТИРОВАНИЯ В УЧЕБНЫЙ ПРОЦЕСС ХНАДУ
IMPLEMENTATION OF MODERN TECHNOLOGIES OF COMPUTER DESIGN IN THE EDUCATIONAL PROCESS KhNAHU
Keywords: геометричне моделювання; комп’ютерне моделювання; навчальний процес; CAD; CAE; геометрическое моделирование; компьютерное моделирование; учебный процесс; geometric modeling; computer simulation; educational process; 681.5.015:658.786+514.18