Проект ділянки з ТО і ремонту систем впорскування бензину автомобільних двигунів на СТО міського типу - Дудніков, Андрій Юрійович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2024)
Об’єкт дослідження – паливна система легкового автомобіля. Мета проекту – удосконалити методику діагностування та обслуговування паливної системи за допомогою стендів FSA-740 та «Bosch Asnu 01». За допомогою цих стендів можливо визначити несправності паливної системи та виправити їх. Метод дослідження – аналітичні дослідження. В дипломному проекті було проведено технологічний розрахунок СТО і розроблено дільниця діагностування та профілактичного обслуговування систем впорскування палива легкових автомобілів.
Keywords: АНАЛІЗ; ДІАГНОСТИКА; ПАЛИВНА СИСТЕМА; СТО; ПОСТ; МЕТОД; СТЕНД FSA-740; BOSCH ASNU