Алгоритм роботи системи керування автоматизованими коробками передач автомобілів - Смирнов, О. П.; Кальянов, Г. К.; Кубата, В. Г.; Smirnov, O.; Kalyanov, G.; Kubata, V.; Смирнов, О. П.; Кальянов, Г. К.; Кубата, В. Г. (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2010)
Розглянуто розробку алгоритмів роботи системи керування автоматизованими коробками передач автотранспортних засобів і наведено результати щодо їх практичного використання на прикладі вантажного автомобіля КамАЗ.
Algorithm of work of system of management by automated gear-boxes cars
Алгоритм работы системы управления автоматизированными коробками передач автомобилей
Keywords: автоматизована трансмісія; коробка передач; система керування; алгоритм роботи; механізм перемикання передач; електричний двигун; програмне забезпечення; контролер; automated transmission; gearbox; control system; algorithm; gear shift mechanism; electric motor; автоматизированная трансмиссия; коробка передач; система управления; алгоритм работы; механизм переключения передач; электрический двигатель; программное обеспечение; контролер; 629.3+504