СПРИЙНЯТТЯ НАВКОЛИШНЬОГО СЕРЕДОВИЩА ІНТЕЛЕКТУАЛІЗОВАНИМИ ЗАСОБАМИ ЕКСПЛУАТАЦІЇ АВТОМОБІЛЬНОГО ТРАНСПОРТУ - Федченко, В. В.; Fedchenko, V. (Харьковский национальный автомобильно-дорожный университет, 2011)
Розглянуто методи, що дозволяють інтелектуалізованим засобам експлуатації автомобільного транспорту сприймати навколишнє середовище. Класифіковано завдання процесу сприйняття, описано ймовірнісні моделі, а також деталізовано основні етапи відображення результатів сенсорних вимірів на внутрішні структури представлення навколишнього середовища.
ВОСПРИЯТИЕ ОКРУЖАЮЩЕЙ СРЕДЫ ИНТЕЛЛЕКТУАЛИЗИРОВАННЫМИ СРЕДСТВАМИ ЭКСПЛУАТАЦИИ АВТОМОБИЛЬНОГО ТРАНСПОРТА
PERCEPTION OF ENVIRONMENT BY INTELLECTUALIZED MEANS OF MOTOR TRANSPORT OPERATION
Keywords: автомобільний транспорт; експлуатація; сприйняття; автомобильный транспорт; эксплуатация; восприятие; motor transport; operation; perception; 629.331; 621.01; 681.3.07