Дослідження впливу порошкового діоксиду кремнію на плинність титанових порошків різного виду - Кононенко, А. В.; Ланін, В. Ю.; Кононенко, Ю. І.; Скребцов, А. А.; Фасоляк, А. В.; Kononenko, Andrii; Lanin, Vyacheslav; Kononenko, Julia; Skrebtsov, Andrii; Fasoliak, Anton (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2025)
У роботі досліджено вплив домішок пірогенного (AEROSIL® 200) та осадженого (SIPERNAT® 22S) діоксиду кремнію на покращення плинності сферичних і несферичних титанових порошків, що використовуються в адитивних технологіях.
An Investigation into the Effect of Silicon Dioxide Powder on the Flowability of Various Titanium Powder Types
Keywords: діоксид кремнію; порошки титану; плинність; пірогенний; осаджений; дисперсія; Silicon dioxide; titanium powders; flowability; fumed; precipitated; dispersion; 669.620; 10.30977/BUL.2219-5548.2025.111.0.75