Спосiб управлiння пiдвiскою автомобiля на основi нейро-нечiткого регулювання - Нiконов, Олег Якович; Шуляков, Владислав Миколайович (My University, 2015)
Система управління підвіскою автомобіля, що складається з датчиків, системи виконавчих приводів та об'єкта стабілізації, тобто кузова автомобіля, яка відрізняється тим, що в систему управління підвіскою додатково встановлюється нейро-нечіткий регулятор у зворотному зв'язку по куту відхилення об'єкта стабілізації.
Keywords: автомобiльний транспорт; безпека руху