Особливості організації будівництва залізобетонного мосту через річку Вільхова Говтва - Гіль, Юрій Борисович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2024)
У кваліфікаційній роботі представлено аналіз сучасних методів зведення прогонових будов; організацію будівельного майданчика; основи геодезичних, розбивочних та контрольно-вимірювальних робіт; особливості технології спорудження елементів конструкцій мосту; розглянуто питання забезпечення довговічності залізобетонних конструкцій.
Keywords: міст; будівельний майданчик; геодезичні роботи; палі; прогонові будови; опори; мостове полотно; деформаційний шов; вторинний захист; довговічність