Конспект лекцiй з навчальної дисциплiни "Методи та засоби вимiрювань" - Багров, В. А.; Bagrov, V. (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2020)
Розглянуті питання застосування розрахункових критеріїв інтенсивності зношування для прогнозування зносостійкості наплавних сталей для відновлення інструменту гарячого оброблення металів і сплавів. Показана їх придатність для оцінювання зносостійкості в умовах високих температур і циклічних напружень.
Parameters of wear resistance of surfacing steels for restoration of stamps
Параметры износостойкости наплавочных сталей для восстановления штампов
Keywords: сталь; зносостійкість; наплавлення; критерії зносостійкості; steel; wear resistance; welding; criteria durability; сталь; износостойкость; наплавка; критерии износостойкости; 621.791; 10.30977/BUL.2219-5548.2020.88.1.125