Проектування та розробка кросплатформного навчаючого програмного забезпечення - Котенко, Богдан Олександрович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2021)
Об’єкт дослідження – процесс розробки програмного забезпечення. Предмет дослідження – навчаюче програмне забезпечення. Метою роботи є розробка кросплатформного навчаючого програмного забезпечення. Проведений аналіз популярності різних операційних систем і засобів для реалізації додатків. Проаналізовано навички дітей на різних рівнях розвитку, виявлені потреби користувачів і створена архітектура додатка. Застосована технологія розробки кросплатформених додатків і створення інтерфейсу за допомогою мови розмітки XAML. Проведено функціональне тестування додатка на основі складених тест-кейсів, що підтверджують відповідність додатку заявленим вимогам. Для розробки був обраний фреймворк Xamarin в середовищі Visual Studio 2017, який використовує мову C# і мову розмітки XAML для реалізації інтерфейсу кросплатформного додатка.
Keywords: НАВЧАЛЬНИЙ КРОСПЛАТФОРМНИЙ ДОДАТОК; ПРОГРАМНЕ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ; МОБІЛЬНА ПЛАТФОРМА; ТЕСТУВАННЯ