Підвищення ефективності організації процесу доставки товарів народного споживання в міжміському сполученні ТОВ «Е-ТРАНС» - Липовий, Євген Валерійович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2024)
В роботі розроблено раціональну транспортно-технологічну схему доставки товарів народного споживання в міжміському сполученні, що базується на визначенні доцільних марок рухомого складу з раціональною вантажністю та визначенні доцільних моделей навантажувачів. Визначене значення економічного ефекту, що може бути отриманий у разі впровадження результатів дослідження в розмірі 294975 грн/рік, а ефективність запропонованих заходів щодо поліпшення технології доставки складе 5,17 %. Рекомендації по впровадженню: отримані результати досліджень можуть застосовуватись для підприємств автомобільного транспорту, що займаються доставкою товарів народного споживання у міжміському сполученні. Область застосування: автомобільний транспорт.
Keywords: вантажність; товари народного споживання; перевезення; рухомий склад; ефект; витрати