Реалізація сучасних підходів до викладання іноземної мови студентам технічних спеціальностей - Гріччіна, Аліна Володимирівна; Hrichchina, Alina; Гриччина, Алина Владимировна (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2020)
У статті розглянуто основні сучасні підходи до викладання іноземної мови студентам технічних спеціальностей, проаналізовано їх запровадження у новому навчальному посі-бнику з англійської мови English for Welding Engineers, призначеному для студентів технічного ЗВО спеціальності «Матеріалознавство», описано структуру та основні характеристики посібника.
Implementation of modern approaches to teaching a foreign language to engineering students
Реализация современных подходов к препода-ванию иностранного языка студентам техни-ческих специальностей
Keywords: викладання іноземної мови; студенти технічних спеціальностей; іншомовна компетенція; комунікативний підхід; міждисциплінарний підхід; навчальний посібник; foreign language teaching; engineering students; foreign language competence; communicative approach; interdisciplinary approach; textbook; преподавание иностранного языка; студенты технических специальностей; иноязычная компетенция; коммуникативный подход; междисциплинарный подход; учебное пособие; 378.315; 10.30977/BUL.2219-5548.2020.91.0.231