Триструнний ухиломiр - Богатиренко, Костянтин Іванович; Гурко, Олександр Геннадійович (My University, 2001)
Струнний ухиломір, що містить корпус, струнний перетворювач, вантаж, підсилювачі збудження коливань струн і обчислювальний пристрій, який відрізняється тим, що перетворювач виконаний триструнним, причому точки кріплення струн не лежать на одній прямій.
Keywords: вимiрювальна технiка