ЗАСТОСУВАННЯ ЕЛЕКТРОННИХ СИСТЕМ ОБСТЕЖЕННЯ ПАСАЖИРОПОТОКІВ НА МІСЬКИХ АВТОБУСНИХ МАРШРУТАХ - Рубан, Д. П.; Підгорний, М. В.; Рубан, Г. Я.; Рубан, Д. П.; Подгорный, М. В.; Рубан, Г. Я.; Ruban, D.; Pidhornyi, M.; Ruban, H. (Харьковский национальный автомобильно-дорожный университет, 2016)
Проведено аналіз сучасних електронних систем обстеження пасажиропотоків. Наведено їх переваги та недоліки. Доведено ефективність застосування сучасних методів ав-томатизованого обстеження пасажиропотоків міських автобусних маршрутів. Наведено критерії точності автоматизованих методів обстеження пасажиропотоків та рекомендації щодо їх обчислення.
ПРИМЕНЕНИЕ ЭЛЕКТРОННЫХ СИСТЕМ ОБСЛЕДОВАНИЯ ПАССАЖИРОПОТОКОВ НА ГОРОДСКИХ АВТОБУСНЫХ МАРШРУТАХ
APPLICATION OF ELECTRONIC CHECKING SYSTEMS OF THE AMOUNT OF PASSENGERS ON CITY BUS ROUTES
Keywords: автобус; міські перевезення; пасажир; пасажиропотік; похибка вимірювання; автобус; городские перевозки; пассажир; пассажиропоток; погрешность измерения; bus; urbon transportation; passenger; passenger flow; measuring error; 629.113