Формування системи державної підтримки сільського господарства на основі лізингу - Машлякевич, А. О. (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2012)
У статті розглядається питання державної підтримки сільського господарства на основі лізингу. Аналізується досвід функціонування агросфери України та інших країн світу.
Keywords: світова організація торгівлі (СОТ); лізинг; державна підтримка; агропромисловий комплекс (АПК); world trade organization (WTO); leasing; state support; agrarian and industrial complex; 339.187.62: 338.439.222