Проект міської СТО легкових автомобілів з розробкою паливної дільниці дизельних автомобілів - Антонов, Олексій Максимович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2024)
Об'єкт дослідження – паливна система дизельних двигунів Common Rail. Предмет дослідження – забезпечення безвідмовної роботи паливної системи дизельних двигунів Common Rail. У дипломному проекті розроблено паливну дільницю у міської СТО. Проведено технологічний розрахунок. Обґрунтовано підбір необхідного технологічного обладнання. Розроблені технологічні інструкції ТО та ремонту паливної апаратури автомобілів Volkswagen Passat. Передбачено заході охорони праці у виробничому підрозділу. Виконано техніко-економічну оцінку.
Keywords: ПАЛИВОПІДКАУЮЩІЙ НАСОС; ПАЛИВНИЙ ФІЛЬТР; ПАЛИВНИЙ НАСОС ВИСОКОГО ТИСКУ; РЕГУЛЯТОР ТИСКУ; ЕЛЕКТРОМАГНИТНИЙ КЛАПАН СИСТЕМИ РЕЦІРКУЛЯЦІЇ ВІДПРАЦЬОВАНИХ ГАЗІВ; ФОРСУНКА