ПІДВИЩЕННЯ БЕЗПЕКИ РУХУ АВТОТРАНСПОРТУ - Громов, М. Д.; Биковський, А. І.; Громов, Н. Д.; Быковский, А. И.; Gromov, N.; Bykovskiy, A. (Харьковский национальный автомобильно-дорожный университет, 2012)
Висвітлено питання впливу вібрації та шуму на організм оператора транспортного засобу, безпеку руху. Показано способи віброшумозахисту шляхом застосування віброшумо-поглинальних матеріалів.
ПОВЫШЕНИЕ БЕЗОПАСНОСТИ ДВИЖЕНИЯ АВТОТРАНСПОРТА
IMPROVING ROAD TRAFFIC SAFETY
Keywords: охорона праці; безпека руху; вібрація; шум; вібропоглинальні матеріали; охрана труда; безопасность движения; вибрация; шум; вибропоглощающие материалы; labour safety; road traffic safety; vibration; noise; vibronoise absorbing materials; 534.83:621-75