Дослідження експлуатаційних властивостей гібридних автомобілів. - Вахабі, Ахмед (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2021)
Виконано порівняльну оцінку експлуатаційних властивостей гібридних автомобілів, для чого виконано розрахунки і побудовано графік порівняння потужності та крутного моменту гібридного автомобіля в різних режимах гібридної силової установки. Також виконано порівняння експлуатаційних властивостей гібридного автомобіля з автомобілями, що мають традиційні ДВЗ. Розглянуто особливості технічного обслуговування гібридних автомобілів, прилади для робот с високовольтною акумуляторною батареєю та обслуговування самої батареї.
Keywords: ГІБРИДНІ АВТОМОБІЛІ; ТЯГОВА БАТАРЕЯ; РИНОК ГІБРИДНИХ АВТОМОБІЛІВ; ПОРІВНЯЛЬНА ОЦІНКА; ЕКСПЛУАТАЦІЙНІ ВЛАСТИВОСТІ