ДОСЛІДЖЕННЯ РУХУ СИПКОГО СЕРЕДОВИЩА В ЗАБІРНІЙ ЧАСТИНІ ВЕРТИКАЛЬНОГО ГВИНТОВОГО КОНВЕЄРА - Серілко, Д. Л.; Серилко, Д. Л.; Serilko, D. (Харьковский национальный автомобильно-дорожный университет, 2012)
Запропоновано математичну модель процесу завантаження вертикального гвинтового конвеєра. Розроблено алгоритм чисельного розв’язку диференціальних рівнянь із частинними похідними руху сипкого середовища у гвинтовому каналі.
ИССЛЕДОВАНИЕ ДВИЖЕНИЯ СЫПУЧЕЙ СРЕДЫ В ЗАБОРНОЙ ЧАСТИ ВЕРТИКАЛЬНОГО ВИНТОВОГО КОНВЕЙЕРА
THE STUDY OF BULK SOLIDS MOTION IN THE FEED HOPPER OF VERTICAL SCREW CONVEYERS
Keywords: математична модель; гвинтовий конвеєр; забірний пристрій; математическая модель; винтовой конвейер; заборное устройство; mathematical model; screw conveyer; feed hopper; 621.867