КОНЦЕПТУАЛЬНІ РІШЕННЯ СТВОРЕННЯ ЕКОЛОГІЧНО ЧИСТИХ АВТОТРАНСПОРТНИХ ЗАСОБІВ З ЕЛЕКТРОПРИВОДОМ - Смирнов, О. П.; Smirnov, O. (Харьковский национальный автомобильно-дорожный университет, 2011)
Наведено теоретичне обґрунтування проблеми створення екологічно чистих авто-транспортних засобів з електроприводом. Розглянуто різні принципи побудови гібридних силових установок автотранспортних засобів, проаналізовано сучасні накопичувачі енергії.
КОНЦЕПТУАЛЬНЫЕ РЕШЕНИЯ СОЗДАНИЯ ЭКОЛОГИЧЕСКИ ЧИСТЫХ АВТОТРАНСПОРТНЫХ СРЕДСТВ С ЭЛЕКТРОПРИВОДОМ
CONCEPTUAL SOLUTIONS OF ENVIRONMENTALLY CLEAN ELECTRIC DRIVE VEHICLES CREATION
Keywords: автотранспортний засіб; гібридний автомобіль; гібридна силова установка; електропривод; накопичувачі енергії; автотранспортное средство; гибридный автомобиль; гибридная силовая установка; электропривод; накопители энергии; vehicle; hybrid car; hybrid power unit; electric drive; energy storage; 629.3+504