Проект міської станції технічного обслуговування з розробкою дільниці ТО і Р дизельних паливних систем COMMON RAIL - Зінченко, Дмитро Віталійович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2025)
Об’єкт дослідження – паливна система. Мета проекту – Удосконалення технологічних процесів технічного обслуговування та ремонту паливних систем дизельних автомобілів на основі раціональних планувальних рішень та застосування сучасного оснащення робочих постів. Метод дослідження – аналітичні дослідження. В дипломному проекті було проведено технологічний розрахунок СТО і розроблена дільниця по ремонту дизельних паливних систем.
Keywords: СТО; обслуговування; ремонт; дизельна паливна система; дільниця ТО