Електромобіль як важливий елемент розвитку транспортної інфраструктури - Черновол, Олександр Володимирович; Chernovol, O.; Черновол, Александр Владимирович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2018)
На основі системного аналізу приведено розгляд сучасного рівня впровадження ав- томобілів з електричними силовими установками, їх місце в різних сферах функціонування сус- пільства. Стаття розрахована на фахівців в галузі виробництва, експлуатації транспортних засобів, транспортної економіки, енергетики та екології, а також може бути корисною осо- бам, які цікавляться перспективними і екологічними видами транспорту.
Electric car as an important element for transport infrastructure development
Электромобиль как важный элемент развития транспортной инфраструктуры
Keywords: електромобіль; гібрид; плагін-гібрид; автомобіль з нульовим рівнем шкідливих викидів (ZEV); паливні елементи (fuelcell); тягова акумуляторна батарея (ТАБ); електрозарядна станція (ЕЗС); electric car; hybrid; plug-in hybrid; car with zero level of polluting emissions (ZPE); fuel cells (fuelcell); traction battery (TB); electric charging sta-tion (ECHS); электромобиль; гибрид; плагин-гибрид; автомобиль с нулевым уровнем вредных выбросов (ZEV); топливные элементы (fuelcell); тяговая аккумуляторная батарея (ТАБ); електрозарядна станция (ЭЗС); 10.30977/VEIT.2018.13.0.90