Технологія та організація робіт з експлуатаційного утримання та ремонту ав-томобільної дороги Одарівка – Томаківка – Вищетарасівка на ділянці км 34+000 – км 54+000 - Пісковський, Данііл Вікторович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2025)
В роботі наведена об’єктивна оцінка транспортно-експлуатаційного стану ділянки автомобільної дороги за показниками експлуатаційної якості. Запропоновані заходи спрямовані на підвищення транспортно-експлуатаційного стану ділянки дороги. Обґрунтовано система заходів щодо експлуатаційного утримання і ремонтних робіт, а також визначені об'єми ремонтних робіт. Розроблені технології робіт з експлуатаційного утримання дороги, поточного та капітального ремонтів
Keywords: Підвищення транспортно-експлуатаційного стану ділянки дороги; автомобільна дорога; експлуатаційне утримання; ремонт; дорожнє покриття; дорожній одяг; технологія й організація робіт