Ефективний метод підвищення конструктивної міцності виробів - Дуліч, Д. В.; Dulich, D. V. (Харківський національний автомобільно-дорожній універститет, 2024)
Досліджено вплив модифікування поверхні методом іонного бомбардування на стан поверхневого шар на властивості виробу в цілому.
Еffective method of increase constructive product strengths
Keywords: сталь 20; поверхня; іонне бомбардування; субструктура; шорсткість; нанотвердість; міцність; пластичність; steel 20; surface; ion bombardment; substructure; roughness; nanohardness; strength; ductility; 669.141.24